3/3 ITM: Dow Jones 60 secs

Hallo Traders,

Vandaag net als gisteren ik niet de Forex opties niet gevangen, ze waren niet beschikbaar toen ik in de voorkant van de monitor zat, dus ik nam mijn trades in indices weer in Dow Jones deze tijd, 60 seconden transacties. Ik had een goede 3/3 ITM dat is leuk, ik probeer alleen de vaste opstellingen kiezen en te voorkomen dat over interessant de handel. Laten we eens een kijkje nemen in mijn resultaten en na dan ik thesse trades en mijn opstellingen zullen expain.

Zoals u kunt zien 3/3 ITM slechts 60 seconden transacties. Dus laten we gaan naar de eerste screenshot van de dag.

Ik gebruik vrije stock grafieken software en de enige indicator die ik heb is een volume-indicator. Let op het algemene beeld van de markt dit http://www.optiesonline.com uur. Een mini- beneden trend in het begin van de kaart en na dat de markt gaande en we hebben omkering in het witte horizontale lijn die onze resistance.I nam belangrijke al mijn trades in de blauwe rectangle.Take een kijkje.

Als we een variërend markt nu is het een goed moment om omkering kansen te vinden, omdat steunen en weerstanden goed werken in omstandigheden als deze. Dus nam ik een telefoontje in mijn eerste handel en daarna nam ik 2 zet, allemaal in het geld.

1 trade:

Zoals ik al zei mijn eerste handel was een oproep in de eerste oproep pijl in de blauwe rechthoek. Waarom heb ik deze handel te nemen? In de eerste plaats is er enige ruimte tussen de prijs en hier de weerstand line.Now kijken naar de prijs, ik trok een kleine trendlijn en het laat zien dat we een hogere hoog. Als je kijkt naar het volume dat u zult zien dat het volume wordt naar aanleiding van de prijs en we hebben een hogere hoog, ook. Dus, is de prijs omhoog te bewegen met toenemend volume, is er ruimte voor de optiesonline weerstand, dus ik nam een ​​ITM oproep.

2 de handel:

Mijn tweede handel is in de tweede pijl in de rectancle, een put pijl en deze setup is zeer simple.Ranging markt staat, de prijs raakte de weerstand en ik nam een ​​put. Solid ITM.

3 handel:

Mijn derde handel, de laatste pijl in de blauwe rechthoek, een put pijl, ook. De prijs eindelijk een ommekeer, maar bezoeken de rode reversal bar. Het overspoelt de vorige groene kaars. We hebben een engulfing canddlestick patroon http://www.optiesonline.com/optie24/ en ik nam nog een put. Mijn laatste handel was ook in het geld.

Happy Trading,

Kostasze