Handelspartners van de USD / CHF op 1 augustus 2013: 1/1 ITM

Donderdag’s USD / CHF markt was eigenlijk smakeloos de hele ochtend voor de Amerikaanse aanvragen voor een werkloosheidsuitkering gegevens werden vrijgegeven. In totaal, was ik alleen in staat om een ​​set-up die ik voelde was de moeite waard vinden. Tussen de keren dat ik keek naar de markt (03:00-08:30 EST), de USD / CHF strikt verhandeld in slechts ongeveer twintig pip range. Het deed me een beetje van de dinsdag markt (30 juli). Ik heb niet binaries handel die dag, maar het zag er niet uit als een zeer aangename markt toch de handel, de prijs meestal schommelt rond hetzelfde niveau vergelijkbaar met vandaag.

Ongeacht, was ik blij om de een trade set-up heb ik neem tegenkomen. Er is echt niet heel veel kan doen in termen van het nemen van de handel set-ups als Kijk op deze website de markt is gewoon niet veel bewegen. En, natuurlijk, moet men nooit fout van de gemeenschappelijke beginnersfout begaan in de handel uit verveling.

Ik had twee belangrijke niveaus in aanmerking komen voor de handel van vandaag: de weerstand 1 lijn op 0,93221 en het 78,6% Fibonacci retracement (van toepassing op de prijs move 0,91748-,97500) op 0,92979. Diezelfde Fib niveau was ook betrokken bij de handel van de vorige dag. Tijdens de keren dat ik verhandeld, de weerstand 1 niveau kwam nooit in het spel. Maar het 78,6% Fibonacci niveau zeker wel en vooral opgericht een lange plank van de steun voor het paar hele ochtend.

Uiteindelijk heb ik met mijn eerste en enige handel van de dag op de 4:45 kaars. Op basis van de prijs actie uit het verleden uur-en-een-half duidelijk dat de markt laten zien wat Bezoek de website de gevoeligheid voor de 78,6% Fib als een steunniveau en een call-optie op de aanraking van 0,92979 zou waarschijnlijk produceren een stevige handel was. De trend was echt niet relevant in de besluitvorming hier aangezien het paar was zo flauw dat er geen echte richting van de markt.

Ook als je kijkt naar de dagelijkse grafiek hieronder, kunt u zien dat zelfs op een meer macroscopisch niveau is er echt niet veel beweging plaatsvindt. De algemene trend was naar beneden sinds het bereiken van een hoog zomer van 0,97500 op 9 juli en sindsdien dalende ooit. Maar op het moment dat het paar werd ondervindt aantal verwachte steun van de 61,8% retracement (prijs move: ,70675-1,06387).

Ga terug naar de 5-minuten grafiek, zodra de prijs druk op de 78.6% Fib op de 4:40 kaars en stuiterde, trad zij op als een verdere bevestiging signaal dat de Fibonacci lijn werd als een robuust niveau van ondersteuning. Zodra het opnieuw gesproken over de 4:45 kaars nam ik een call-optie op 0,92979. De handel gewonnen door een fractie van een pip. Dat lijkt misschien alsof ik heb geluk gehad op een bepaalde manier, maar gewoon door te kijken naar de grafiek is het eerlijk om te zeggen dat het paar nooit enige intentie van overtreding van de 78,6 lijn gehad.

Het niveau gehouden heel goed vooruit en ik kon extra calloptie trades op 0,92979 hebben genomen. De belangrijkste reden dat ik koos niet te wijten was aan de krappe trading range die had gevormd. Naar aanleiding van mijn vak, prijs geconsolideerd in ongeveer vijf pip trading range voor bijna een uur. Natuurlijk, ik voorkomen dat deze soorten calloptie set-ups als de weerstand is heel dichtbij. Mijn strategie is om meestal wachten tot het paar te breken in de ene of de andere voordat er naar verdere handelsmogelijkheden.

Prijs uiteindelijk terug in de opwaartse richting deed breken en ik had put-optie overwogen op 0,93081 (vorige hoogtepunt voor de dag gevormd bij 04:20), maar niets opgezet daar. Zodra de prijs weer naar beneden na de verhuizing kwam als ik call-opties terug op de 78.6% Fibonacci retracement, maar ik kreeg slechts een enkele stuiteren het niveau en niet een volgende re-touch.

Ik stopte de handel net voor de release van de Amerikaanse aanvragen voor een werkloosheidsuitkering data om 8:30. Ik heb nooit de handel het nieuws voor de binaire opties, en slechts in zeer beperkte zin met spot forex; namelijk, als ik hoor het nieuws van lees verder een gebeurtenis of een wijziging van het beleid optiesonline dat de macro-economische gevolgen voor de economie van een land en dus de munt zou kunnen hebben. Een recent voorbeeld hiervan is de kwantitatieve versoepeling inspanningen ten behoeve van de Bank van Japan, dat de yen afgeschreven en daarom maakte gunstige kopen kansen op een dergelijke valutaparen zoals de USD / JPY en GBP / JPY.

Dat was het voor mijn handel voor deze week, en ik ging een zeer respectabele 10/12 ITM! Ik heb niet de kans om de non-farm payrolls dag de handel op vrijdag te krijgen. Maar ik handel nooit het persbericht niet meer en ik over het algemeen om te wachten tot de markt te vestigen voorkomen dat de 8:30-09:00 tijdvenster op NFP dagen. Dus voor mij, NFP dagen zijn niets om echt enthousiast over en gewoon een ander handelsdag.