Avstemning av digital valuta, Akoin og Blockchain: Ukens Krypto nyheter

Sjekk ut denne ukens Bad Crypto-podcast.

Det er tilbake til stabilitet for Bitcoin Trader denne uken når valutaen fortsetter å banke på taket på 12 000 dollar. Hvor vil det gå videre? En analytiker ser en Battle Royale som hvaler prøver å presse mot 14.000 dollar . Andre investorer er mer optimistiske. De ser Berkshire Hathaways nylige salg av bankaksjer og kjøp av aksjer i et gullgruveselskap som presser prisen til 50 000 dollar . Hvis Warren Buffett imidlertid surrer på banksystemet, er han sent på festen.

Kim Dotcom kom dit for to år siden – og har minnet tilhengerne om at han rådet dem til å kjøpe Bitcoin

Federal Reserve vil kanskje ta igjen. Guvernør Lael Brainard har avslørt at Fed forsker på en digital dollar . En partner til forskningen er MIT, som vil utvikle, teste og forske på en digital valuta over to til tre år.

Fed er ikke den eneste som våkner opp til blockchain-kraften. United States Postal Service har søkt patent på et sikkert stemmesystem. Systemet bruker blockchain for å sikre avstemning via mail . En oppstart i Bulgaria tilbyr cryptocurrency til reisende hvis flyreiser er forsinket i minst en time . I Sør-Korea har en million sjåfører allerede byttet en fysisk lisens for en versjon med blockchain-støtte som ble brukt med en smarttelefon-app. Programmet ble først lansert i mai.

Senegal kan imidlertid gjøre at Sør-Korea ser liten ut. Akon, den senegalesisk-amerikanske stjernen og filantropen, sier at hans 6 milliarder dollar Akon City vil kjøre på den Stellar-baserte Akoin cryptocurrency . Hans virkelige liv Wakanda er allerede 85 prosent komplett, sier han. Ripple sikter enda større. Under ny administrerende direktør Brad Garlinhouse prøver selskapet å bli Amazonas i cryptocurrency verden.

Det er ute etter å gå utover grenseoverskridende betalinger og fremme opprettelsen av nye applikasjoner i Ripple-nettverket

Begge disse prosjektene ligger i fremtiden, men i det minste er noen av de mye hyped blockchain-baserte smarttelefonene og smartklokkene allerede ute. Samsungs Galaxy S10 har støtte for mer enn 30 kryptovalutaer i lommeboken, og selskapets KlaytnPhone belønner brukere med 2000 Klay-symboler. Blockinne-selskapet Sirin Labs Finney har innebygd fryselager, samt et DApp-økosystem. Kuldelagring er også en funksjon av urmakeren Franck Mullers Encrypto-klokke. Skiven har også en QR-kode for mottak av Bitcoin-betaling. Og i en verden av sosiale medier, Ignite, prøver en blockchain-basert mikrobloggingsplattform å tilby et alternativ til statlige sensurerte plattformer for sosiale medier .

Utviklingen av blockchain-bruk er ikke alle superbyer, smartklokker og sosiale medier. Asia ser etter blockchain for beskyttelse mot online kriminalitet under pandemien. Det ser ut som om de er på rett vei. Binance har nylig hjulpet Ukrainas cyberpoliti med å identifisere og arrestere kriminelle involvert i en ransomware- og hvitvaskingsoperasjon på 42 millioner dollar .

Og til slutt, mens cryptoworld generelt er full av smarte mennesker med store hjerner, betalte noen bare 40 ETH, rundt 17.000 dollar, for et digitalt bilde av en katt tegnet av Paris Hilton . Pengene vil gå til veldedighet, så kanskje vi bare kan si at kryptoworlden er full av mennesker med store hjerter.